Down to content

Több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezünk a hagyományos módszerek alternatíváit képező innovatív, fenntartható szerkezeti megoldások fejlesztésében, tervezésében és gyártásában. Ezen időszak alatt georács és geotextília termékeink és rendszereink nemzeti hatóságok, vezető egyetemek és független laboratóriumok szigorú vizsgálatait állták ki.

 

Hatékony megoldásainkat sok ezer építőmérnöki szerkezetben használják szerte a világon, egyebek között az alábbiakban::  

 

 

 

Valós megtakarítások

A Tensar Technológia segítségével Ön időt és költséget takaríthat meg, és a komplex építési problémák egyszerű megoldásával jelentős környezetvédelmi előnyöket érhet el. Innovatív, bevált technológiáink, hatalmas ipari tapasztalatunk és know-how-unk alkalmazásával javítani tudjuk projektje végszámait.

Értékesítési irodáink, gyártólétesítményeink és forgalmazóink világméretű hálózata teljes támogatást is kínál Önnek, míg tervező- és alkalmazási mérnökeink munkája kezdetétől Önnel tudnak dolgozni, hogy segítsenek Önnek céljait idő- és költségkeretein belül megvalósítani.

Kérjük, hogy  olvassa el honlapunk többi részeit, regisztráljon további információért, vagy egyszerűen töltse le kiadványainkat.