Down to content

Hídháttöltések

Hídháttöltések építésére sok hagyományos lehetőség létezik, gyakran vasbeton és cölöpözés alkalmazásával. A TensarTech Falrendszer azonban - a jelentős költség- és építési idő csökkenéssel kombinált valódi sokoldalúság eléréséhez - beton moduláris építőelemek és a talajerősítéshez szükséges egytengelyű georácsok kombinációját alkalmazza. Sok esetben a teljes híd fejgerenda terhelés felvehető az erősített talaj szerkezettel, de ha szükség van a fejgerenda cölöpökkel való alátámasztására, akkor a Tensartech Falrendszer könnyen kialakítható úgy, hogy magába foglalja a teherviselő cölöpöket, míg egyben rögzíti a háttöltés anyagát is.


Nagy választék

A Tensartech Falrendszerek 30 éves építési tapasztalatunk, tervezési szakértelmünk és innovatív georács termékeink alkalmazásával számos homlokzattípust és szerkezeti lehetőséget kínálnak, hogy megfeleljenek a szerkezet végfelhasználási céljának, helyszínének és előírt tervezési élettartamának. Ezek közé tartoznak:

TensarTech TW1TW3, és Mesa moduláris kiselemes támfal rendszerek, melyek előre gyártot betonból, széles színválasztékkal, stílusban és felületi struktúrával készülnek. A TW1 Link bekötő rendszer lehetővé teszi építészeti stílusú, projekt-specifikus kő-, vagy téglaburkolat ráépítését a Tensar talajtömb homlokzatára.

TensarTech Panel, mely lehet teljes magasságú, vagy osztott előre gyártott betonpanel, a szerkezetre vonatkozó előírásoknak és esztétikai igényeknek megfelelő méretben, alakkal és struktúrával.

TensarTech RockWall kőfal, mely a hagyományos gabion megjelenését adja, de a homlokzat mögötti erősített talajtömbben olcsóbb töltésanyagot alkalmaz

TensarTech TR2, egy kis költségű, gyorsan és könnyen megépíthető funkcionális szerkezet, mely ideiglenes munkaszerkezetekhez vagy meglevő támfalak oldalirányú terheléseinek felvételére alkalmas.

Bármi legyen is az Ön projektje, tudunk segíteni

A Tensar innovatív technológiáját világszerte alkalmazzák, és számos esettanulmány áll rendelkezésre. Továbbá teljes műszaki támogatást is tudunk biztosítani, beleértve a szaktanácsadást, specifikációkat, rajzokat, tanúsított terveket és árazási részleteket, és rendszeresen tartunk ingyenes műhelyfoglalkozásokat szerte a világon.

Csökkentse költségeit és takarítson meg időt a Tensar Technológiával

TensarTech Wall Systems provide a number of facing types and construction options to suit the structure’s required design life and location.

Az előnyök

Bármelyik Tech Wall FalrendszerTensar legyen is megfelelő az Ön hídszerkezetéhez, az előnyök változatlanok:

  • Hosszú távú, bizonyított szerkezeti stabilitás
  • Egyszerű szerkezet, mely csökkenti az időket és költségeket
  • Tetszetős megjelenés
  • Szárazon, habarcs nélkül beépített moduláris kiselemes rendszerr
  • Könnyen kialakítható összetett vagy íves geometria
  • Akár 120 éves tervezési élettartam
  • A legtöbb rendszer nem igényel sem darus emelést, sem ideiglenes megtámasztást
  • Lehetséges a helyszínen nyert anyagok használata
  • Elkerülhető a cölöpözési igény
  • Dinamikus és szeizmikus terheléssel szembeni nagy ellenállás

Need help?