Down to content

Támfalak

A támfalépítésnek sok hagyományos változata van, gyakran vasbeton és cölöpözés alkalmazásával. A Tensar azonban - a jelentős idő- és költségcsökkentéssel kombinált valódi változatosságért - kifejlesztette a támfalrendszerek Tensartech családját, mely talajerősítő georácsok kombinációját használja, melyek tetszetős homlokzati egységekhez, egyebek között szárazon fektetett beton moduláris homlokzati elemekhez kapcsolódnak biztonságos kötésmóddal.


Nagy választék

A Tensartech Falrendszerek 30 éves építési tapasztalatunk, tervezési szakértelmünk és innovatív georács termékeink alkalmazásával számos homlokzattípust és szerkezeti lehetőséget kínálnak, hogy megfeleljenek a szerkezet végfelhasználási céljának, helyszínének és előírt tervezési élettartamának. Ezek közé tartoznak:

TensarTech TW1TW3, és Mesa moduláris kiselemes támfal rendszerek, melyek előre gyártot betonból, széles színválasztékkal, stílusban és felületi struktúrával készülnek. A TW1 Link bekötő rendszer lehetővé teszi építészeti stílusú, projekt-specifikus kő-, vagy téglaburkolat ráépítését a Tensar talajtömb homlokzatára.

TensarTech Panel, mely lehet teljes magasságú, vagy osztott előre gyártott betonpanel, a szerkezetre vonatkozó előírásoknak és esztétikai igényeknek megfelelő méretben, alakkal és struktúrával.

TensarTech Marine tengeri partfal, az agresszív tengeri közegnek tökéletesen megfelelő masszív, előre gyártott beton elemekkel

TensarTech RockWall kőfal, mely a hagyományos gabion megjelenését adja, de a homlokzat mögötti erősített talajtömbben olcsóbb töltésanyagot alkalmaz

TensarTech TR2, egy kis költségű, gyorsan és könnyen megépíthető funkcionális szerkezet, mely ideiglenes munkaszerkezetekhez vagy meglevő támfalak oldalirányú terheléseinek felvételére alkalmas.

Bármi legyen is az Ön projektje, tudunk segíteni

A Tensar innovatív technológiáját világszerte alkalmazzák, és számos esettanulmány áll rendelkezésre. Továbbá teljes műszaki támogatást is tudunk biztosítani, beleértve a szaktanácsadást, specifikációkat, rajzokat, tanúsított terveket és árazási részleteket, és rendszeresen tartunk ingyenes műhelyfoglalkozásokat szerte a világon.


Csökkentse költségeit és takarítson meg időt a Tensar Technológiával

TensarTech wall systems provide long-term, proven design stability and aesthetically pleasing design.  


Előnyök

Bármely Tech FalrendszerTensar felel is meg az Ön projektjének, az előnyök ugyanazok:

  • Hosszú távú, bevált konstrukció stabilitás
  • Egyszerű építési mód, mely csökkenti az építési időt és költségeket
  • Tetszetős megjelenés
  • Moduláris építőelem rendszerek, melyek habarcs nélkül, szárazon rakhatókr
  • Könnyen készíthetők velük összetett vagy íves geometriák
  • Akár 120 éves tervezési élettartam
  • Lehetőség van a helyszínen nyert anyagok használatáras
  • A legtöbb rendszer nem igényel sem darus emelést, sem ideiglenes megtámasztást
  • Elkerülhető a támcölöpök iránti igénys
  • Nagy ellenállás dinamikus és szeizmikus terheléssel szemben

Need help?