Down to content

SS kéttengelyű georácsok

A Tensar SS kéttengelyű georácsokat világszerte szerkezetek tízezreibe építették bel  mechanikai talajstabilizáció céljából, egyebek között utakba, munkaplatformokba és erősített alapokba.

A Tensar SS georács - mely egy nem szőtt textíliára  hőkötéssel rözgzítve geokompozit változatban is kapható - egy merev, monolit rács, szervesen részét alkotó rácspontokkal, melyek kétirányú merevséget adnak, és lekerekítetlen élű, téglalap keresztmetszetű bordaprofillal. Az üregáthidalási alkalmazást kivéve a Tensar SS georácsokat jórészt kiszorította a forradalmi TriAx® technológia. A Tensar TriAx georács jobb teljesítményt kínál a felhasználónak, nagyobb költségmegtakarítás mellett. Ha többet akar megtudni a TriAx® -ról,  kattintson i ide.

Az eredeti georács talajstabilizációhoz

A Tensar SS georács - mely egy nem szőtt textíliára  hőkötéssel rözgzítve geokompozit változatban is kapható - egy merev, monolit rács, szervesen részét alkotó rácspontokkal, melyek kétirányú merevséget adnak, és lekerekítetlen élű, téglalap keresztmetszetű bordaprofillal.

Need help?

Product Literature