Down to content

Tensar RE és UX egytengelyű georácsok

A Tensar nagyszámú rendszerrel rendelkezik hídháttöltések, támfalak, meredek rézsűk és töltésalap matracok építéséhez, és ezek többsége - különösen a talajerősítésben és a mechanikusan stabilizált talaj (MSE) készítésében - a Tensar Technológia egy elemére, a Tensar egytengelyű georácsra támaszkodik.


A Tensar két típusú egytengelyű georáccsal rendelkezik; az RE és az UX ráccsal, mindegyik kiváló minőségű nagy sűrűségű polietilénből (HDPE) készül. A Tensar egytengelyű georácsok hosszú távú (kúszási) terhelési jellemzőit az utóbbi 30 évben széles körűen vizsgálták, és független tanúsítványok tanúsítják erősített talajszerkezetekhez való alkalmasságukat 120 éves tervezési élettartammal. A Tensar egytengelyű georácsok rendkívül tartósak és robosztusak. Hosszú távú szilárdságuk és a tervezési szilárdság meghatározásához használatos parciális tényezőik szigorúan bevizsgált és dokumentált. Több szilárdsági osztályban kaphatók, hosszú, keskeny nyílásmérettel és integrál rácspontokkal rendelkeznek, melyek a kőanyaggal alakos kötést létesítenek, ami kulcsfontosságú elemmé teszi őket a TensarTechTalajrögzítő Rendszerekben. Az általuk játszott alapvető szerepet megnézheti építési  animációink megtekintésével.

A Tensar egytengelyű georácsok integrál rácspontjai és merev keresztirányú bordái lehetővé teszik célzottan kialakított kapcsolóelemek használatát,  amivel nagy szilárdságú kapcsolat hozható létre a TensarTech Wall Falrendszerek moduláris építőelemeivel. A Tensar egytengelyű elemeket alkalmazó Tensartech Rendszerek tapasztalt építőmérnök csoportunk teljes támogatását  bírják, mely a tervezési és szállítási szolgáltatásig mindennel rendelkezésére áll, hogy Ön a legmegfelelőbb megoldást találja meg projektjéhez. 


Tensar RE és UX egytengelyű georácsok

A Tensar egytengelyű georácsok hosszú távú (kúszási) terhelési jellemzőit az utóbbi 30 évben széles körűen vizsgálták, és független tanúsítványok tanúsítják erősített talajszerkezetekhez való alkalmasságukat 120 éves tervezési élettartammal.

A Tensartech Talajrögzítő Rendszerek kulcsfontosságú szerkezeti elemei

  • Függetlenül tanúsított hosszú távú tervezési szilárdságok és tényezők (BBA és mások)
  • Kivételes vegyi ellenállás
  • 120 éves tanúsított tervezési élettartam
  • Fűzőlécekkel nagy hatékonyságú helyszíni kapcsolás és bekötés létesíthető
  • Egyszerűen és gyorsan mozgatható és beépíthető tekercsekl
  • Talajjal és töltésanyaggal is létesíthető mechanikus kötés
  • Több tervezési szilárdsági osztállyal kapható
  • Szigorú, tanúsított minőségirányítási rendszerek alapján gyártotts
  • Teljes tervezési szolgáltatás áll rendelkezésre

Need help?