Magunkról

A Tensar cégről

A Tensar, a CMC cégcsoport egy részlege, mely innovatív, projektspecifikus megoldásokat kínál a mindennapi ingatlanfejlesztési alkalmazásokhoz. A talajstabilizáló és talajmegerősítő megoldások világvezető gyártójaként és szolgáltatójaként közel 50 éve szállítjuk bevált georács-technológiánkat világszerte, több ezer építőipari és mérnöki projekt hasznára.

A Tensar technológia-alapú alternatívái a hagyományos ingatlanfejlesztési megoldásokkal összehasonlítva gyorsabban beépíthetőek, nagyobb teljesítményt adnak, megbízhatóak maradnak az idő múlásával és költséghatékonyabbak. Ezek az előnyök együtt nagyobb teljes értéket hoznak létre, a kezdeti és az életciklusra vetített megtakarításokkal, az időmegtakarításokkal és a megnövelt fenntarthatósággal.

For more information on other CMC divisions and lines of business, visit cmc.com

A Tensar employee in the warehouse holding Tensar InterAx (NX) Geogrids

Globális jelenlét

2022-ben a Tensar a CMC (Irving, Texas, USA) cégcsoport egy részlege lett, ami jelentősen kibővítette globális jelenlétünket. A Tensar együtt dolgozik továbbá a Geopier-rel, a a CMC egy másik vállalatával, hogy megoldások széles körével lássa el megrendelőit.

A Tensar részlegnek több, mint 650 alkalmazottja van 15 országban: Az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Ausztráliában, Knában, a Cseh Köztársaságban, Dubaiban, Franciaországban, Németországban, Indonéziában, Malajziában, Hollandiában, Lengyelországban, Szaudi Arábiában és Spanyolországban. Ezekhez a helyszínekhez jönnek még képviselő és forgalmazó partnerek százai. Ez a kiterjedt hálózat az iparág legnagyobb globális lefedettségét biztosítja, és képes gyorsan testre szabott megoldásokat biztosítani bárhol a világon.

Annak biztosításához, hogy nagy teljesítményű megoldásaink könnyen elérhetőek legyenek, a Tensar három gyártó telephellyel rendelkezik a világ különböző részein:

  • Morrow, Georgia, Egyesült Államok
  • Blackburn, Anglia, Egyesült Királyság
  • Wuhan, Kína

Ezek az üzemek most csatlakoznak a CMC telephely-hálózatához ami mindent tartalmaz a helyi újrahasznosító központoktól kezdve a mini acélműveken, mikroüzemeken át a nagyléptékű gyártóközpontokig, mérnöki műveletekig, hőkezelő létesítményekig és más építőipari vonatkozású műveletekig.

Innováció és technológia

Célunk egyszerű: ahol földmunkát, környezetvédelmi vagy infrastrukturális fejlesztést látunk, ott mi is szeretnénk értéket hozzáadni egy Tensar megoldással. A folyamatos innovációt a szervezet éltető elemének tekintjük, és hiszünk abban, hogy ez a legjobb módja annak, hogy a jobb jövedelmezőség, a hatékonyság és a megbízhatóság révén nagyobb értéket adjunk ügyfeleinknek.

Minden egyes üzletágunk vezető szerepet tölt be a saját piacán. Sok esetben nemcsak a piacot teremtettük meg, hanem a ma használt alkalmazástechnológiák többségét is mi fejlesztettük ki. Arra törekszünk, hogy meghallgassuk ügyfeleink igényeit és megérezzük azokat, és a ma modern építőipari igényeivel párhuzamosan innovációkat hozzunk létre. Kereskedelmi csapataink kiválóan demonstrálják ezen új technológiák értékét, és azt, hogy a Tensar megoldások hogyan biztosíthatnak ügyfeleinknek döntő előnyt projektjeikben.

Tensar Triaxial Geogrids beneath substrate material

Értékeink

A CMC olyan innovatív termékeket és megoldásokat kínál, amelyek az iparágak széles körét erősítik és támogatják. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy iparágvezető ügyfélszolgálatot nyújtsunk, olyan környezetet biztosítsunk, amelyben munkatársaink sikeresek lehetnek, javítsuk közösségeinket és értéket teremtsünk befektetőink számára. Mindezek révén jobb módokat találunk arra, hogy a világ, amelyben mindannyian élünk, erősebb, biztonságosabb és fenntarthatóbb legyen.

Mindig …

… vevőinket helyezzük minden cselekvésünk középpontjába.

Hiszünk abban, hogy ha vásárlóink igényeinek kielégítésére összpontosítunk, sikeresek leszünk.  Keményen dolgozunk azon, hogy megértsük ügyfeleink igényeit, és olyan kreatív megoldásokat kínáljunk, amelyek növelik cégeik értékét.

... elkötelezettek maradunk alkalmazottaink iránt.

Olyan környezet biztosításával gondoskodunk alkalmazottainkról, ahol a biztonság a legfontosabb, az alkalmazottaknak lehetőségük van a személyes és szakmai fejlődésre, mindenkivel tisztességesen bánnak, és tiszteletben tartják a véleményüket.  Olyan befogadó kultúrát ápolunk, amely megkérdőjelezi a hagyományos gondolkodást, elősegíti a csapatmunkát, megköveteli az elszámoltathatóságot és jutalmazza a sikert.

... visszaadunk a közösségeinknek.

Komolyan vesszük a jó vállalati polgársággal járó felelősséget, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy pozitív hatást gyakoroljunk helyi közösségeinkre, ahol élünk és dolgozunk.

... értéket teremtünk befektetőink számára.

Arra törekszünk, hogy a legerősebb vállalat legyünk az anyagipari ágazatban azáltal, hogy szenvedélyesen törekszünk a költséghatékonyságra, erőforrásaink hatékony felhasználására és a következetes, nyereséges növekedés elérésére.

Hiszünk abban, hogy... 

  • Feddhetetlenül cselekszünk, betartva kötelezettségvállalásainkat, felelősséget vállalva tetteinkért, és másokkal szemben tisztelettel viselkedve.
  • Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy munkatársaink biztonsága és jóléte elsődleges prioritássá váljon.
  • Előmozdítjuk a együttműködést azáltal, hogy csapatként dolgozunk együtt a kivételes eredmények érdekében.
  • Ösztönözzük a kiválóságot azáltal, hogy kihívások elé állítjuk magunkat, hogy tökéletesítsünk mindent, amit teszünk.


Megoldások áttekintése

A Tensar georácsok nagy hatékonyságú, tartós polimer rácsos termékek, amelyek alkalmasak a szemcsés talajok stabilizálására vagy megerősítésére. Emellett könnyűek és könnyen kezelhetők. Ez a termékosztály kiválóan alkalmas szerkezeti teherviselő elemként való felhasználásra számos igényes földmunka építési alkalmazásnál, például utak, vasúti pályák és egyéb, forgalmi terhelésnek kitett burkolt és burkolatlan területek stabilizálásánál.

Stacked Image 0