A Tensar különbség

A Tensarral magabiztosan valósíthatja meg projektjét, mert mi lehetővé tesszük, hogy költséghatékony, bevált, mérnöki megoldásokat érjen el. Az innováció által táplált, iparágvezető technológiánk megoldja a legnehezebb talajstabilizálási, földmegerősítési és területfejlesztési kihívásokat is

A Tensar Corporationről

A Tensar, a CMC cégcsoport egy részlege mely innovatív, projektspecifikus megoldásokat kínál a mindennapi ingatlanfejlesztési alkalmazásokhoz. A talajstabilizáló és talajmegerősítő megoldások világvezető gyártójaként és szolgáltatójaként közel 50 éve szállítjuk bevált georács-technológiánkat világszerte, több ezer építőipari és mérnöki projekt hasznára.

Magunkról

Nem csak egy gyártó vagyunk

A Tensarnál szeretjük innovatív, rugalmas megoldásokkal megoldani a földmunkával kapcsolatos problémákat, és ezt a szenvedélyt másokkal megosztani. Azért vagyunk itt, hogy bizonyított technológiával, bizonyított projektsikerekkel és nagyobb összértékkel támogassuk Önt, ami bizonyított megtakarításokat eredményez. Globális csapatunk és nemzetközi forgalmazói hálózatunk jobb projektélményt és végeredményt biztosít.

A Miért, Hogyan és Ki fogalma a Tensarnál

Rugalmas jövőt építünk

Elkötelezettségünk nemcsak a technológia és az ipari fejlődés, hanem a munkavállalóinkkal való kapcsolataink, az általunk kiszolgált közösségek és az ügyfeleinknek nap mint nap szállított költséghatékony, szén-dioxid-kímélő megoldások iránt is fennáll.

Olvasson a Környezetvédelmi társadalmi irányításról

Tagságok és akkreditációk

A Tensarnál büszkék vagyunk arra, hogy számos iparági testület és akkreditációs szervezet társasági tagja vagyunk.

 

Ajánlások

Csatlakozzon a Tensar csapathoz

Mi nem csak egy vállalat vagyunk, hanem egy innovátorokból álló csapat. A Tensar egy olyan hely, ahol már az első naptól kezdve hasznosul a munkád, és hozzájárulásod nagyobb léptékben is számít. Akár frissen végzett főiskolás vagy veterán karrierista vagy, olyan embereket keresünk, akik szenvedélyesen szeretik a problémamegoldást és a folyamatos innovációt. Úgy hangzik, mint te?

Álláshirdetések és még több

Stacked Image 0

Egy vállalat, globális hatókör

Az Egyesült Királyságban van a cége, és közel-keleti a projektje? Nem probléma. A Tensar a georácstechnológia világvezetője és szakértője. Globális csapatunk és nemzetközi forgalmazói partnerhálózatunk támogatást és tanácsot ad Önnek, bárhol legyen is.