Tensar+ Geotechnikai tervező szoftver  Tensar+ Geotechnikai tervező szoftver 

A Tensar+ egy ingyenes, felhő alapú geotechnikai tervező szoftver, amely lehetővé teszi a mérnökök, vállalkozók és építtetők számára, hogy georácsokat tervezzenek be számos alkalmazásba. A továbbfejlesztett tervező szoftver egyszerűbben használható, és tartalmaz mindent, amire a mérnököknek szükségük van, és amit a Tensar szoftvertől elvárnak.

Használja a platformot projektje tervezésére, specifikációja testre szabására és lássa valós időben a költségmegtakarításokat.

A Tensar+ geotechnikai tervező szoftverrel Ön:

  • Projekt specifikációkat tervezhet és értékelhet ki
  • Alternatív anyagokat és projekt körülményeket hasonlíthat össze
  • Valós időben láthatja a költség- és időmegtakarításokat, ahogy a paramétereket változtatja
  • Elemezheti projektje fenntarthatóságát


A mock-up of Tensar+ software on a mobile and laptop screen

Válasszon a számos konstrukciós és geotechnikai tervező szoftver modulból

A Tensar+ számos modullal rendelkezik, amely támogatja konstrukciós és geotechnikai tervezési projektjeit. Ismerje meg a lent bemutatott jelenlegi és kiadásra váró tervező moduljainkat.

Stacked Image 0

Útépítő szoftver

Úttervező és építő szoftver modulunkkal a tervezőmérnökök mét a megépítés előtt vizualizálhatják, előkészíthetik és megérthetik az Ön projektjének paramétereit és követelményeit, beleértve a stabilizált rétegek specifikációját. Egy útburkolati pályaszerkezet kötőanyag nélküli rétegeinek mechanikus stabilizációjával maximalizálhatja költség- és karbonkibocsátási megtakarításait, amiket a szerkezet burkolatvastagságának csökkentésével elérhet. A Tensar szemléletmódja a legkorszerűbb ismereteket alkalmazza arról, hogy miként működik egy georács, amikor dinamikus forgalmi terhelésű útpályaszerkezetbe van beépítve.

Ideiglenes munkák szoftver

Az ideiglenes munkaplatformok sok építési projekt hihetetlenül fontos szempontját jelentik, mert stabil és biztonságos munkaterületet biztosítanak az építkezés dolgozóinak és a mérnökeinek. A Tensar+ ideiglenes munkák tervező modul használatával Ön a Tensar mechanikusan stabilizált munkaplatformjaira készült legújabb alkalmazási technológiáját használhatja, és biztonságos munkaplatformokat készíthet, melyek csökkentik a projekt költségeit és javítják környezetvédelmi jellemzőit. A Tensar "T-érték" tervezési szemlélete egy hitelt érdemlő alternatíva a BR470-ben leírt irányelvhez, bizonyított eredményekkel és bedolgozást nyert a Tensar+ szoftverbe.

Altalaj stabilizációs szoftver

A gyenge vagy változó talajokon való munkavégzés rendszerint komoly építési kihívásokat jelent, ezért egy biztos, mechanikusan stabilizált réteg építés előtti megtervezése alapvető fontosságú. A Tensar+ altalaj stabilizációs moduljával mechanikusan stabilizált rétegek tervezhetők az építés előtt, ami további védelmet biztosít az altalajt és javítja annak teherbírását. A Tensar  altalaj stabilizációs  tervező módszerei és megoldásait világszerte széles körben elfogadták és alkalmazzák. 

További hamarosan érkező modulok

Számos tervező modulunk van, aminek kibocsátásra most készülünk, ezek szürkén jelennek meg. Néhány a következőkben megjelenő moduljaink közül:


Hogy az új szoftverek kiadási állapotával naprakész legyen, iratkozzon fel ma díjmentesen a Tensar+ weblapon. Ehhez kattintson az Ön által kiválasztott modul fejlécére és válassza az értesítés gombot, hogy e-mailben értesíthessük az egyes modulok kibocsátásáról.  

Stacked Image 0


Mi a geotechnikai tervező szoftver? 

A geotechnikai tervező szoftver egy speciális program, amely lehetővé teszi a mérnököknek, hogy virtuálisan felépítsék egy munkaterület geotechnikai elemeit. A tervezőmérnökök ezzel a szoftverrel könnyen készíthetnek megoldásokat burkolatlan útpályaszerkezet, munkaplatformok, alap stabilizációs és számos más témakörben.

A Tensar+ egy kifejezetten Tensar georácsokkal való munkavégzésre készült geotechnikai szoftver, amely piacvezető megoldásokat kínál utak, vasutak és forgalmi terhelésnek kitett területek tervezésére. Mint a stabilizációs és erősítő alkalmazásokban használt georácsok piacvezetője kijelenthetjük, hogy tervező szoftvereinknek a termékeinkkel való együttes használata biztosítani fogja, hogy Ön teljesítmény alapú megoldásokat fog készíteni számszerűsíthető Tensar értékkel.

Geotechnikai tervező szoftver asztali, laptop és tábla számítógépre

Geotechnikai szoftverünk teljesen felhő alapú, és szabadon használható, míg Ön úton van - lépjen be a Tensar+ platformba bárhol, bármikor. Nincs szüksége külön merevlemez tárterületre az eszközén, vagy bármely más speciális rendszerkövetelményre, hogy elkezdhesse a tervezést. És ha tervező csoportjának a munkaterületen kell terveznie, egyszerűen töltse le az alkalmazást.  


Jelentéskészítés, kutatás és együttműködés 

A Tensar+ geotechnikai tervező szoftverrel az Ön projektje megkapja szakértő ismereteink és sok éves széles körű kutatómunkánk teljes támogatását. Építési szoftverünk források szakasza sok professzionális ismeretet tartalmaz, köztük termékinformációkat, alkalmazási háttérismereteket, tervezési módszereket és oktatást. Ha Ön bármikor problémával találná magát szemben a Tensar+ alkalmazása közben, keressen rájuk a Gyakran ismételt kérdések fejezetben, ahol nagyszámú témakörben segítjük Önt projektje befejezésében - továbbá személyre szabott tervezési támogatást is nyújtunk.

A geotechnikai projektek témakörében végzett jelentéskészítés és együttműködés sohasem volt könnyebb, mint konstrukciós szoftverünkkel. Nemcsak észrevételek fűzhetők a tervezési munkához gyors hivatkozási céllal tervezés közben, hanem riportok és exportálhatók és megoszthatók online, e-mailben vagy nyomtatott formátumban.  

Hogyan kezdje el a munkát a Tensar+ geotechnikai tervező szoftverrel

A Tensar+ szoftverrel való munka megkezdése gyors, egyszerű és ingyenes. Egyszerűen látogasson el a Tensar+ honlapra és regisztráljon saját fiókot, majd kezdjen el egy új tervet vagy projektet közvetlenül a honlapról.

Gyakran ismételt kérdések