Tervezési támogatás


design-support-1-580-580

Tervezési támogatás

Egy partner az Ön mellett az út minden lépésénél

Egy projekt többről szól, mint egy egyszerű termékválasztás - egy olyan tervről, amely megfelel a tulajdonos igényeinek, csökkenti a költségeket, növeli a tervezési élettartamot és védi az Ön hírnevét. Más szóval, arról a teljes értékről van szó, amit egy olyan partnertől kap, aki elkötelezett az Ön projektjének sikere iránt.

A Tensarnál túllépünk a puszta termékértékesítésen. Képzett mérnökökből és értékesítési képviselőkből álló csapatunk a projekt kezdetétől annak befejezéséig, és a kettő között bárhol az Ön rendelkezésére állhat. Partnerként szakértői tanácsadással és díjnyertes szoftverrel állunk rendelkezésére, amellyel könnyebben készíthet és védhet meg specifikációkat, és nagyobb magabiztossággal tervezhet.

Altalaj stabilizációs projekt benyújtási űrlap

A gyenge vagy változó talajon végzett munka általában jelentős építési kihívásokat jelent. A Tensarnak az altalaj stabilizáció terén meglevő technológiája és szakértelme azonban nemcsak a teljesítményt javítja, hanem bizonyítottan csökkenti a költségeket és az altalaj javítás környezeti hatásait is.

Altalaj stabilizációs tervezési értékelés kérése

Munkaplatform lánctalpas berendezésekhez rojekt benyújtási űrlap (Elfogadható szabványok)

A Tensar T-érték tervezési módszere a stabilizáló georácsok szemcsés munkaplatformok teherbírására gyakorolt pozitív hatásának pontosabb értékelését teszi lehetővé. A különböző talajviszonyok mellett számos munkaplatform-anyagra alkalmazható T-érték módszer lehetővé teszi a georácsokkal és azok nélkül készült tervek összehasonlítását - beleértve a nagyon alacsony nyírószilárdságú altalajokét is.

Munkaplatform tervezési értékelés kérése

Daruk munkaplatform projekt benyújtási űrlap

A Tensar georácsok beépíthetők a szemcsés anyagba a daruk stabilizálása és a teherbírás növelése érdekében, korlátozzák a felszíni deformációt és a süllyedést.

Daruplatform tervezési értékelés kérése

CD225 Projekt benyújtási űrlap


A mérnökök már több mint négy évtizede használják ki a Tensar georácsok előnyeit az állandó utak építésében. Ezeket az előnyöket hivatalosan is elismerték a CD225 számon hivatkozott Út- és hídtervezési kézikönyv frissítésével: Új burkolatalapok tervezése. Ez a dokumentum elismeri, hogy "...a mechanikai stabilizálás (georácsokkal)" bármilyen altalaj javítási munka részeként alkalmazható.

CD225 tervezési értékelés kérése

Használja ki CPD-képzésünk előnyeit

A Tensar örömmel kínál CPD-szemináriumokat, amelyek mind a TensarPave, mind a TensarSoil szoftverek használatára összpontosítanak. A tapasztalt felhasználó által tartott szakértői képzésen megtanulhatja, hogyan tervezzen különféle alkalmazásokat a bekötőutaktól a megerősített talajfalakig.

Foglaljon le egy CPD-t


Tensar-Plus-Final-Logo-White.png

Tervezzen magabiztosan, bárhonnan.

  • Tervezzen és értékeljen burkolat- és kavicsszelvényeket
  • Tervezzen és értékeljen munkaplatformokat
  • Hasonlítson össze könnyedén alternatív anyagokat
  • Határozza meg a kezdeti és az életciklusra vetített költségmegtakarítást, időmegtakarítást és fenntarthatósági mutatókat
  • Készítsen magas szintű összefoglalókat a tervezési alternatívákról a projekt érdekeltjei számára
  • Ossza meg az együttműködést segítő funkciókat

Tudjon meg többet

Kezdje el a tervezést most

Stacked Image 0

TensarSoil® szoftver

A TensarSoil tervezőprogram lehetővé teszi a tervezőmérnök számára, hogy megerősített talajfal-, rézsű- és hídháttöltés terveket készítsen.

A Tensar által kínált tervezőprogramok használatával a tervezőmérnök értékes időt takaríthat meg a tervek házon belüli elkészítésével. A tervezőmérnök segítése érdekében a Tensar Tervezési és Műszaki Támogatási Csoportja tanácsadással és tervellenőrzési szolgáltatással áll rendelkezésre.