Tensar® TriAx® (TX-G) Geokompozit

2Nagyteljesítményű anyag kombinálva
3Funkció egy termékben
50%Kőanyag vastagság megtakarítás (akár)
  • Tensar TriAx georácsot tartalmaz a bizonyított stabilizációs teljesítményért.
  • Kiváló minőségű tűlyukasztott geotextíliával párosítva az elválasztásért és szűrésért
  • Egymáshoz laminálva az egyszerű és gyors beépítésért
  • Három funkció egy minőségi termékben
Áttekintés

A Tensar TriAx TX-G termékek a TriAx georács fejlett technológiáját tartalmazzák, egy nemszőtt gextíliával kombinálva. A két alkotóelemet a gyártóműben ragasztják egymáshoz, egy geokompozit szerkezetet hozva létre. Ez a technológia az elsőgleges stabilizációs funkción túl elválasztó és szűrőképességet is biztosít.  

A nagyfokú elválasztás és szűrés megakadályozza, hogy a finom részecskék feljussanak a kőanyag rétegbe. Ellenkező esetben romlana a stabilizációs és a vízelvezetési teljesítmény.

Termékválaszték

A Tensar TriAx TX-G megoldások a X130S-G, TX150L-G, TX160-G és TX190L-G típusban találhatók meg.


Kompatibilis a Tensar+ & Fejlett Tervezési Módszerekkel

Könnyen használható, díjnyertes Tensar+ tervezői szoftverünk időt és munkát takarít meg Önnek, miközben biztosítja, hogy az Ön által készített konstrukciók megbízhatóak és hozzák az elvárt eredményeket.

A Tensar mechanikusan stabilizált réteg (MSL) egy burkolatlan útszerkezetbe, vagy munkaplatformba való beépítése előnyeinek megítélése sohasem volt könnyebb. A Tensar+ online szoftver teljesítmény alapú kiértékelések elvégzését teszi lehetővé, a megtakarítások pénzben, időben és karbonmennyiségben számszerűsített értékének meghatározásával, és fejlett specifikációs képességekkel rendelkezik az Ön fejlesztési céljainak meghatározása és védelme érdekében.

Tensar-Desktop-and-Mobile-Preview

Kapcsolódó TriAx TX-G - Források

Egy méret ritkán illik mindenre

A Tensar TriAx georácsok széles tartománya érhető el, eltérő nyílásméretekkel, hogy biztosítsa a teljes kompatibilitást a georács és a kőanyag szemméret között. A kompatibilitás fontos, hogy biztosítsa a szemek hatékony kapcsolódását és befogását - ez alapvető a stabilizációs teljesítmény szempontjából. A nyílásméreten túl a geotextíliák is eltérő jellemzőkkel és teljesítménnyel állnak rendelkezésre. A Tensar TriAx-G termékek széles választékban érhetők el, hogy kielégítsék a piaci igényeket. A Tensar útmutatót ad a TriAx-G termkek kiválasztásához, hogy biztosítsa a helyes geokompozit kiírását.

Amikor talán még a legjobban teljesítő georács sem elég

Vannak olyan talajviszonyok, ahol az optimális megoldást a Tensar TriAx georács nagy teljesítményű stabilizációs hatásának és egy geotextília elválasztó funkciójának a kombinációja jelenti. Ilyen területek lehetnek a magas talajvízszintek vagy az erősen mozgékony altalajok, vagy amikor nem jól osztályozott töltésanyagot használnak. A Tensar TriAx-G geokompozitot a georáccsal felfelé fordítva építik be, így az mechanikus kötést hoz létre a szemcsés anyaggal, az alul elhelyezett geotextília pedig javítja az elválasztást.

A vízáteresztő rétegek megtartása vízáteresztőnek

A Fenntartható Vízelvezető Rendszer (SUDS) burkolatok jellemzően vízáteresztő felszínnel rendelkeznek, amit egy erősen porózus vízelvezető alapréteg támaszt meg. Az alap porozitása szükséges a záporvíz tárolásához és annak a vízelvezető rendszerbe való lassú elvezetéséhez. 

A porozitás és vízelvezetés fenntartása alapvetően fontos. A nyitott szemeloszlású szemcsés alap anyagának stabilizációja - Tensar TriAx-G termék alkalmazásával - növeli a teherbírást, és megakadályozza az alatta fekvő altalajból származó szennyeződést és eltömődést.