Tensar® Kéttengelyű (SS) Georácsok

2Elsődleges szilárdsági és merevségi irány
40Év, több mint 4 évtizeddel ezelőtti fejlesztés
500M+ m2 beépített rács világszerte
  • Az eredeti georács gyenge talajokra való építéshez
  • A Tensar találta fel a korai 80-as években
  • A Tensar® TriAx® előfutára
Áttekintés

A Tensar kéttengelyű georács az eredeti talajstabilizációs georács. Ez a Tensar által feltalált georács forma forradalmasította a gyenge talajok feletti építést, amikor az 1980-as években talajstabilizációs célra bevezették. A Tensar SS kéttengelyű georácsokat azóta is használják mechanikus talajstabilizációra, világszerte több, mint 500M m2-t építettek be belőle.

A Tensar az utóbbi években további georácsok típusokat fejlesztett ki és tovább, köztük az egytengelyű, háromtengelyű és InterAx rácsokat, melyek még nagyobb hozzáadott értéket képviselnek, csökkentik a projekt összköltségét. Évtizedes kutatással olyan szintre fejlesztettük technológiánkat, hogy fejlettebb georácsokat tudunk előállítani, melyek hosszabb működési élettartamot és nagyobb költségmegtakarítást biztosítanak.

Mi is a kéttengelyű georács?

Egy kéttengelyű georács egy polimerből készült georács típus. Talajstabilizációra használják, és kéttengelyű rács mivoltából fakadóan mind hosszirányban, mind pedig keresztirányban nagy szilárdságot biztosít.

Mi a különbség az egytengelyű és a kéttengelyű georácsok között?

A kéttengelyű georácsok kétirányú rácsszerkezetükből fakadóan két irányban biztosítanak nagy szilárdságot, míg az egytengelyű georácsok főleg egy irányban (a tekercs hossza mentén), a másik irányban csupán a nyitott rácsszerkezet megtartásához szükséges szilárdságot.

Termékskála

A kéttengelyű georácsok a következő típusokban érhetők el:  SS20, SS30, SS40, SSLA20, SSLA30, SSLA30-G