Lakásépítés és ingatlanfejlesztés

market-housing-580-580

Lakásépítés és ingatlanfejlesztés

Költség- és időmegtakarítás ingatlanfejlesztőknek

A növekvő építőanyag árak és általános szakmunkáshiány idején, ami gyakran barnamezős vagy marginális területen való építési igénnyel párosul, a lakóingatlan fejlesztőknek olyan megoldásokra van szükségük, melyek végső eredményüket növelik és gyorsabb és biztonságosabb építkezést tesznek lehetővé. E költség- és időmegtakarításokat összhangba kell hozniuk a környezetvédelmi előírásokkal és a helyi befektetők és a végső tulajdonosok és lakók esztétikai igényeivel is.

A Tensar bevált technológiája segít a rendelkezésre álló terület legjobb kihasználásában, a költség- és anyaigények csökkentésében, gyorsítja az építkezést és választ ad a fenntarthatóság és klímaváltozás okozta rugalmassági kihívásokra.

Image of Gyenge vagy változó talajok

Gyenge vagy változó talajok

Az építési munkák megkezdése előtt megbízható és tiszta megközelítő utak és tárolóterületek szükségesek. A gyenge vagy változó talajok jelentős kihívást jelentenek a fejlesztőknek. A Tensar georácsok erős, stabil útalapokat biztosítanak még a leggyengébb talajokon is. A javító- vagy alaprétegek stabilizációjával csökkenthető az össz-rétegvastagsági igény, ami megtakarítást jelent a földkiemelésben és anyagfelhasználásban.

Továbbá, a nedves idő beálltával Tensar georácsokat lehet használni a megközelítő utak és tárolóterületek munkaplatformjainak stabilizációjához, így az építés az időjárástól függetlenül tovább folyhat.   

Image of Cölöpöző platformok

Biztonságos cölöpöző platformok fél költséggel

Ahol a fejlesztéshez cölöpözés szükséges, a fejlesztő felelőssége a cölöpöző gépek működéséhez szükséges biztonságos munkaplatform biztosítása, és gyenge talajokon a cölöpöző platformok költsége jelentős lehet. A Tensar bevált tervezési eljárásokkal rendelkezik stabilizált munkaplatformokhoz, melyek jellemzően 50 %-nál nagyobb költségmegtakarítást eredményeznek.. 

 

Image of Utak és burkolt területek

Utak és burkolt területek

Az utak megépítése gyakran az első és az utolsó fő tevékenység. A kezdeti szakaszban nagy építési forgalmi terheléseket kell elviselniük, hogy megfeleljenek a tulajdonosok és a helyi hatóságok hosszú távú igényeinek. A Tensar georácsok csökkenthetik a kőanyag és aszfalt rétegek vastagságát, miközben azonos, vagy növelt teljesítményt kínálnak: akár 50 %-os teljes útvastagság-csökkenés is elérhető. A fejlesztők a kötőanyag nélküli rétegek Tensar georácsokkal való stabilizációjával - még szilárd talajon is - napokat faraghatnak le az építési ütemtervekből, csökkenthetik az anyagfelhasználást, minimalizálhatják a földkiemelést, csökkenthetik a szállítási munkákat és rugalmasabb szerkezetet kínálhatnak a tulajdonosoknak. 

 

Image of Támfalak és meredek rézsűk A támfalak és növényzettel borított meredek rézsűk maximalizálhatják a rendelkezésre álló földterület kihasználását, miközben javítják a terület esztétikai megjelenését is. A Tensar számos talajrögzítő rendszert ajánl, ami minden projekt komplexitására megoldást ad. Talajrögzítő rendszereink a Tensar egytengelyű georácsokkal és a Tensar tervezési támogatásával együtt alkalmazva egyszerre biztosítják a tetszetősséget és a tartósságot.
Image of Alapok

Alapozási rugalmasság földrengésveszélyes területeken

Bizonyos talajtípusok hajlamosak a folyósodásra, és amikor ez földrengésveszélyes területen következik be, a fejlesztő kihívással néz szembe. Már léteznek a mélyen fekvő területek folyósodás okozta hatásainak csökkentésére szolgáló bevált módszerek. Ezek Tensar georácsokkal stabilizált merev kőanyag-tutaj alapokat használnak. Ezekhez az egyszerű, de hatékony megoldásokhoz a Tensar tervezési támogatást biztosít. 

 

Tensar-Plus-Final-Logo-White.png

Tervezzen magabiztosan, bárhonnan.

  • Tervezzen és értékeljen burkolat- és kavicsszelvényeket
  • Tervezzen és értékeljen munkaplatformokat
  • Hasonlítson össze könnyedén alternatív anyagokat
  • Határozza meg a kezdeti és az életciklusra vetített költségmegtakarítást, időmegtakarítást és fenntarthatósági mutatókat
  • Készítsen magas szintű összefoglalókat a tervezési alternatívákról a projekt érdekeltjei számára
  • Ossza meg az együttműködést segítő funkciókat

Tudjon meg többet

Kezdje el a tervezést most

Stacked Image 0